Graduació

Fa quatre anys que em vaig plantar seriosament per dir que em deixava les ciències. Que ni Ambientals ni Ciències del Mar. Jo volia fer Filologia Catalana i ho vaig decidir com sempre, a última hora, que és quan es prenen les decisions importants. Ara mateix estic en l'última hora de la carrera i cal aprofitar-la bé. Sóc quasi filòloga. I dic quasi perquè divendres, després d'haver dormit al poble, vaig anar a la perruqueria per fer-me un "recogido", em vaig vestir de gala i em vaig encaminar cap a València, on havia quedat a la facultat perquè em posaren una beca i em donaren un paperet que diu que he estat estudiant de la Universitat de València els darrers quatre anys. També vaig rebre les salutacions, enhorabones i besades de padrins de graduació, companys, professors i familiars. Finalment, me'n vaig anar de sopar amb els companys de classe i ja de matí vaig tornar a Polo.


Ara és el torn de seguir per no quedar-me a mitges i ser filòloga del tot.

Comentaris

  1. Tot aquest xou feu al acabar la carrera? A mi em van donar un paper i gràcies. Ni cerimònia ni festa ni res de res.

    ResponElimina
  2. Enhorabona filòloga! Ara ja ho tens fet i entres en un altre moment crucial de la teva vida, el següent pas. Ens l'explicaràs?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada